Zakelijke telefoonsystemen

Moderne bedrijfscommunicatie vereist een scala aan hulpmiddelen, zoals bureautelefoons, mobiele telefoons, e-mail, chatberichten, voicemail, aanwezigheidsinformatie en audio-, video- en webvergaderen. Breng deze hulpmiddelen samen in een geïntegreerd systeem dat naadloze communicatie op elk moment en via elk apparaat mogelijk maakt.

Meer informatie

Bureautoestellen

Ontdek de bureautoestellen en randapparaten voor bedrijven van elke grootte en in elke sector. In ons assortiment vindt u alles van voordelige instapmodellen tot geavanceerde telefoonsystemen met draadloze handsets en van units voor telefonische en videovergaderingen tot uitbreidbare telefonistconsoles.

Meer informatie

Samenwerking

De werknemer van vandaag is meer divers en is verspreid over verschillende locaties. Dat maakt samenwerken meer dan ooit een uitdaging. Met Mitel kunt u samenwerken op de manier die bij u past, met oplossingen voor spraak, videobellen, chatten, webpresentaties en samenwerken via audio-, web- en videovergaderingen.

Meer informatie

Contact Center

Het doel van een Contact Center is om klantervaringen te bieden die nodig zijn om winstgevende relaties op te bouwen en te onderhouden. Onze technologie maakt dit mogelijk, en door middel van efficiënt beheer en gestroomlijnde bewerkingen kunt u klanten en agenten de hulpmiddelen bieden die ze nodig hebben.

Meer informatie

Cloudcommunicatie

Organisaties verplaatsen toepassingen naar de cloud en profiteren van aanzienlijke voordelen. Mitel biedt u de flexibiliteit, uitgebreide functionaliteit en kwaliteit van een lokale communicatie-oplossing, of u nu kiest voor een openbare cloud-, private cloud- of hybride cloud-implementatie. Als u plannen hebt om uw communicatiesystemen naar de cloud te verplaatsen, neem dan contact op met Mitel, de marktleider in cloudcommunicatie voor bedrijven.

Meer informatie

Neem contact op met een Business Communications Specialist