Oplossingen: Resultaten

Getoonde resultaten 1-10 van in totaal 203

Voice over Wifi Phones & Solutions

Breid het bereik van uw netwerk uit met ingebouwde mobiliteit van de draadloze IP telefoons van Mitel®. Verbeter de klantenservice door de bereikbaarheid van de werknemers te verhogen als ze zich niet op hun werkplek bevinden.

Analoge telefoon adapters

De Mitel TA7100 telefoon adapters maken het mogelijk analoge telefoons en/of faxen aan te sluiten op een IP-netwerk gebruikmakend van het SIP-protocol. Er zijn 2 modellen beschikbaar; de TA7102 is geschikt over 2 analoge / fax poorten en de TA7104 voor maximaal 4 poorten. De ingebouwde WAN/LAN poorten maken aansluiting van PC’s of thuis routers op een breedband modem mogelijk.

IP-softphones

Met softphones profiteren externe en mobiele werknemers van alle telecom- of Unified Communicationstools zoals op de zaak. Bovendien wordt een vast toestel overbodig.

Mitel en Vidyo

Op zoek naar een oplossing die telefonie, beschikbaarheidsinformatie, telefonisch- en videovergaderen combineert? Lees dan hier verder over de combinatie van MiCollab en Vidyo.

Bylaws and Code of Conduct

Bylaws Mitel Networks User Group A Corporation Not for Profit March 2004 Bylaws ARTICLE I. PURPOSE The purpose for which the Mitel Networks User Group has been formed is as follows:

Mitel MiVoice Call Costing

Communicatie- en belkosten zijn vaak een forse kostenpost binnen organisaties. Een gedegen focus op kosten en het beschikken over technische hulpmiddelen om de kosten inzichtelijk en beheersbaar te maken zijn dan ook interessant.

Cloud communicatie

Bij cloud communicatie spreek je over systemen die buiten het bedrijf zijn gevestigd en worden beheerd door een serviceprovider.

Samenwerken

Medewerkers werken steeds vaker op verschillende tijdstippen en op verschilende locaties. En die behoefte neemt alleen maar toe (kijk bijvoorbeeld naar de hype van ‘Het Nieuwe Werken’). Voor organisaties waar samenwerken belangrijk is (bijvoorbeeld vanwege projectteams) wordt samenwerken daarom niet eenvoudiger. IT-toepassingen, zoals Unified Communications, helpen om samenwerken ook nu eenvoudiger en effectief te maken.

Pages