Solutions header

Bespaar geld met gehoste PBX

Lokale systemen zijn wellicht de gouden standaard van zakelijke communicatie, maar ze zijn te duur om aan te schaffen, te beheren en te onderhouden. Met gehoste PBX-services in de cloud kunt u dezelfde real-time spraak- en samenwerkingservaring krijgen, plus betere PBX-functies, terwijl u tijd en geld bespaard. Dat is dan ook een eenvoudige beslissing.

Geen hardware, geen hoofdpijn

Zeg vaarwel tegen kapitaal-, onderhouds- en servicekosten met een gehost, zakelijk telefoonsysteem. Dankzij de cloud krijgt u een geweldige gesprekskwaliteit, hoge betrouwbaarheid en een eenvoudig te beheren telefoonsysteem met geen kosten vooraf - alles wat u nodig hebt tegen een laag, maandelijks tarief.

Laat IT weer IT zijn

Laat waardevolle IT-medewerkers geen tijd verspillen aan verouderde PBX-hardware, maar laat iemand anders de hardware beheren en zet uw medewerkers in waar zij van belang zijn. Met een gehost PBX-systeem kunt u sneller profiteren van nieuwe functies, kunt u in slechts enkele minuten lijnen toevoegen of verwijderen en u bent altijd automatisch up-to-date met de nieuwste versies.

Er kiezen meer gebruikers van cloudcommunicatie voor Mitel dan voor een ander merk – ruim twee keer zo vaak als de dichtstbijzijnde concurrentie. Synergy Research

Betaal naarmate u groeit

Met lokale PBX-systemen betaalt u de prijs voor een net-niet-perfecte capaciteit, aangezien u net te weinig hebt, of voor te veel betaalt. Dankzij de PBX-service in de cloud hebt u altijd de juiste capaciteit op het juiste moment, waardoor u geen cent meer betaalt dan nodig is.

Houd uw organisatie draaiende

Een cloud-based hostingplatform kan een zeer hoge betrouwbaarheid en naadloos noodherstel leveren, zodat u altijd verbonden blijft met collega's en klanten.

Neem contact op met een specialist op het gebied van cloudcommunicatie