Cloud-enabled mobiele medewerkers

In het tijdperk van de mobiele cloud is werk iets wat u doet, en niet iets waar u naartoe gaat. Met cloudcommunicatie krijgt u de vrijheid om meer gedaan te krijgen op meerdere locaties, om kantoren naadloos te verbinden en gebruik te maken van krachtige communicatie- en samenwerkingstools op elk apparaat.

Met de mobiel in de hand door het hele land

Communicatie is net zo persoonlijk als onze mobiele apparaten. De kracht om productief te zijn is met Mitel altijd binnen handbereik. Werknemers kunnen overal ter wereld gebruik maken van dezelfde functierijke tools voor spraak, video en samenwerking.

Breng mensen samen

Of u nou vijf of vijfduizend werknemers hebt, u moet als een team werken om te slagen. Cloudcommunicatie kan kantoren en individuen verbinden om real-time samenwerking te ondersteunen en klanten beter te betrekken.

Verhoog de productiviteit

De gemiddelde medewerker besteedt een vijfde van de tijd aan het zoeken naar informatie en collega's, maar wie wil nou gemiddeld zijn? Verhoog de productiviteit en efficiëntie met communicatiemiddelen die interacties versnellen terwijl gegevens beveiligd blijven.

Tegen 2017 wordt 75 procent van de zakelijke apps eerst voor mobiele apparaten ontwikkeld, met pc-toepassingen als tweede keus.
-IDC

Neem contact op met een specialist op het gebied van cloudcommunicatie