Zakelijke telefoonsystemen voor kleine organisaties

Moderne bedrijfscommunicatie vereist een scala aan hulpmiddelen, zoals bureautelefoons, mobiele telefoons, e-mail, chatberichten, voicemail, aanwezigheidsinformatie en audio-, video- en webvergaderingen. Breng deze hulpmiddelen samen in één geïntegreerd systeem dat naadloze communicatie overal, altijd en via elk device mogelijk maakt.

Zakelijke telefoons, devices en accessoires

Geef uzelf de vaste telefoons, conferentietelefoons en randapparaten die u nodig hebt om het meeste uit uw zakelijke communicatiesysteem te halen. Hier vind u alles van betaalbare, eenvoudige telefoons tot geavanceerde executive telefoons met draadloze handsets, mobiliteitsverbeterende accessoires en meer.

Lees verder

Online samenwerkingstools voor kleine organisaties

De werknemers van vandaag zijn meer divers en werken op meer verschillende locaties. Dat maakt samenwerken ingewikkelder en belangrijker dan ooit. Met onze toepassingen kunt u samenwerken op de manier die bij u past, met oplossingen voor spraak en videobellen, chatten, webpresentaties en samenwerken via audio-, web- en videovergaderingen.

Bekijk onze samenwerkingstools

Call center en customer experience voor kleine organisaties

Het doel van een contact center is om klantervaringen te bieden die nodig zijn om winstgevende relaties op te bouwen en te onderhouden. Onze technologie maakt dit mogelijk. Door middel van efficiënt beheer en gestroomlijnde bewerkingen kunt u klanten en medewerkers de hulpmiddelen bieden die ze nodig hebben.

Mobiliteitsoplossingen

Op kantoor, thuis of onderweg: werknemers in verschillende organisaties kunnen innovatiever en productiever zijn met technologie die hen mobieler maakt.

Mobiliteitsoplossingen

Neem contact op met een Business Communications Specialist