Solutions for Your Industry

 

 

Mitel onderwijsoplossingen

Mitel levert technologie om docenten en studenten te helpen efficiënt te communiceren en een ICT-omgeving te bieden die inspeelt op recente ontwikkelingen (eLearning bijvoorbeeld).

Mitel Solutions for Financial Services

The global financial services market is going through challenging times. Competition, growing regulatory pressure, and heightened risks from external forces have never been greater.

Government Communication Solutions

Mitel's communications solutions help governments meet those challenges by reducing communication complexity, integrating disparate applications, and tying communication services directly to business processes.

Professional Services Communications

Excellent communication is at the core of every successful professional services firm, practice, and agency.

Retail Communication Solutions

Every retailer is unique. Each must address issues in ways that fit their business models and their operations.

Communicatie-oplossingen voor de zorgsector

Installeer de efficiënte, kosteneffectieve communicatie-oplossing die u nodig hebt om hoogwaardige gezondheidszorg te leveren.

Oplossingen van Mitel voor het Hotelwezen

Goede communicatie met de gasten is de basis van een succesvol hotel. Klanten uit het hotelwezen roemen de schaalbare en betrouwbare communicatiemiddelen van Mitel die op maat zijn gemaakt voor hun branche, eenvoudig integreren met de belangrijkste PMS-systemen en prima uit de voeten kunnen met verouderde bekabeling.