MiCloud Business

Verplaats uw communicatie- en samenwerkingsoplossing naar de cloud voor betere mobiliteit, kwaliteit, eenvoud en betrouwbaarheid, en dat alles tegen lagere kosten dan met een systeem op uw eigen locatie. U kunt gemakkelijk vestigingen, gebruikers en functies toevoegen wanneer u organisatie groeit en maatwerkcommunicatie leveren om de concurrentie voor te blijven.

MiTeam
 

Volledige CRM-integratie

Leg elke interactie met klanten vast, verhoog de productiviteit, reageer sneller en bouw binnen enkele minuten betere relaties op wanneer u MiCloud Office koppelt aan uw CRM-systeem. Met deze eenvoudig te installeren integratie kunt u gegevens rechtstreeks vanuit MiCloud Office bewerken en ervoor zorgen dat informatie tijdig en nauwkeurig wordt bijgewerkt.

Krijg meer gedaan - op elke locatie

Gebruik overal dezelfde geavanceerde telefonie- en samenwerkingsfuncties, zodat u probleemloos kunt overschakelen van uw kantoor naar de luchthaven, de golfbaan of de voetbaltraining van uw kinderen zonder dat u iets hoeft te missen.

Download brochure

Toegang tot krachtige business analytics

Krijg inzichten en optimaliseer prestaties met krachtige gegevensvisualisatie via intuïtieve dashboards. Bekijk real-time analyses voor een betere planning van uw personeelsbezetting en pas uw systeem aan voor optimale prestaties.

Beheer uw systeem met gemak

U kunt gemakkelijk gebruikers toevoegen, verplaatsen, wijzigen en verwijderen via de eenvoudige click-and-drag interface van Mitel Management Portal. Met deze eenvoudig te leren tool kunt u medewerkers toewijzen aan activiteiten die technische expertise vereisen.

Hoe het werkt

Met MiCloud krijgt u een zakelijk telefoonsysteem dat gewoon uitstekend werkt, maar voor wie in de technische details is geïnteresseerd, volgt hier nog wat extra informatie. Het brein van het systeem bevindt zich in onze geo-redundante datacenters die ook operationeel blijven in het zeldzame geval dat er een storing optreedt. Informatie en spraak worden via het openbare internet naar hun eindbestemming getransporteerd met behulp van VoIP-protocollen. Werknemers beschikken altijd over dezelfde communicatiefuncties, ongeacht of ze op kantoor, onderweg of thuis werken.

Gebruikers van cloudcommunicatie over de hele wereld hebben gedurende vier opeenvolgende kwartalen vaker Mitel gekozen dan enig ander merk. -Synergy Research Group

Neem contact op met een specialist op het gebied van cloudcommunicatie