MiCloud-communicatie

De cloud heeft een transformatie teweeg gebracht in de manier waarop de wereld samenwerkt en communiceert. Organisaties vervangen de complexe communicatiesystemen van vroeger door eenvoudige, naadloze, cloud-based communicatie die de productiviteit verhoogt, kosten verlaagt en de klantenservice verbetert. En ze doen dat met MiCloud: een krachtige, schaalbare, gehoste cloudoplossing die spraak en unified communications and collaboration biedt aan kleine, middelgrote en grote organisaties over de hele wereld, waaronder ook Fortune 500-organisaties.

MiCloud Office

Onze nieuwste zakelijke communicatie-oplossing is ontwikkeld voor de moderne arbeidsmarkt en is levert extra meerwaarde doordat deze software in de eerste plaats voor mobiel gebruik is ontwikkeld. Dankzij ongeëvenaarde samenwerkingstools is uw werk niet meer een locatie maar een activiteit die overal kan worden uitgevoerd.

Meer informatie

MiCloud Business

Als u op zoek bent naar dat kleine beetje extra om alles bij elkaar te brengen, dan zoekt u MiCloud Business. Door kantoren dichter bij elkaar te brengen, bekroonde gebruikerservaringen te bieden en robuuste functionaliteit te bieden, zal uw communicatie nooit meer hetzelfde zijn.

Meer informatie

MiCloud Enterprise

Is uw organisatie klaar voor de omschakeling van verouderde contact centers en communicatie naar de cloud? Verbind collega's, klanten en kantoren over de hele wereld met MiCloud Enterprise.

Meer informatie

MiCloud Contact Center

Zorg voor een uitstekende klantervaring met geavanceerde functies zoals CRM-integratie, intelligente routering, ondersteuning voor multimedia en self-service automatisering op een geavanceerd cloudplatform waarmee u uw contact center heel eenvoudig kunt beheren, schalen en op uw eigen behoeften kunt afstemmen.

Meer informatie

MiCloud for Service Providers

Met MiCloud-services, hoeft u geen cloud op te zetten om uw omzet uit gehoste services te vergroten. Serviceproviders kunnen gebruikmaken van MiCloud-services als universele, merkloze oplossing voor unified communications as a service (UCaaS), gehoste openbare/particulier/hybride cloudplatforms en veilige SIP-trunking.

Meer informatie

Neem contact op met een specialist op het gebied van cloudcommunicatie