Cloud voor partners en serviceproviders

Nieuwe inkomstenbronnen aanboren en nieuwe diensten verlenen


Nu miljoenen bedrijven belangrijke functies online zetten, neemt de vraag naar communicatie-oplossingen in de cloud exponentieel toe. Of u de beste oplossing hebt om daarvan uw graantje mee te pikken, is de vraag.De oplossingen die wij bieden zijn gemakkelijk te bundelen, te verkopen en te implementeren. Onze klanten roemen de uitgebreide functionaliteit en overvloed aan integratiemogelijkheden. Maar het belangrijkste is wel dat onze oplossingen regelmatig terugkerende inkomsten genereren zonder excessieve bijkomende kosten of risico van veroudering.

 


Belangrijkste redenen om te kiezen voor communicatie in de cloud:

Eenvoudige go-to-market-processen

Het is gemakkelijker dan ooit om cloudoplossingen te commercialiseren met witte merken en ondersteuning van naadloze schaalbaarheid in internationale datacentra van Tier 4.

Terugkerende stroom van inkomsten

Vaste kosten per maand per gebruiker zonder minimum bieden u de mogelijkheid voorspelbare inkomsten te genereren zonder risico van bijkomende kosten.

Werken met een wereldwijde marktleider

Profiteer van de voordelen van het werken met de marktleider in cloudcommunicatie voor bedrijven.  

Veilig en betrouwbaar

Profiteer van de redundantie en uptime van Tier 4 internationale datacentra of de veiligheid van implementatie in een private cloud.