Oplossingen voor Contact Centers

Benader klanten proactief en laat agenten efficiënter werken

Geautomatiseerde uitgaande oproepen zijn een krachtig wapen voor teams die klanten proactief willen benaderen en campagnes efficiënt willen uitvoeren. Door nattevingerwerk te elimineren en agenten automatisch in contact te brengen met klanten, kunnen oplossingen voor uitgaande oproepen de productiviteit van agenten optimaliseren en de informatie leveren die vereist is voor een succesvolle interactie.

Bedrijven kunnen campagnes op basis van uitgaande oproepen gebruiken om verkoopkansen te ontdekken, belangrijke bedrijfsinformatie te verspreiden of zelfs bedrijfsactiviteiten die niet onder de verantwoordelijkheid van het Contact Center vallen te ondersteunen (bijvoorbeeld door klanten te herinneren aan afspraken of achterstallige betalingen). Dit serviceniveau helpt bedrijven zich te onderscheiden door een ervaring te bieden die een positieve invloed heeft op de klanttevredenheid en het klantbehoud.

 

 


 

Grootste voordelen van oplossingen voor Contact Centers

Betere klantenservice

Scripts, oproepen tot actie en CRM-pop-ups voorzien agenten van de informatie die ze nodig hebben voor goed onderbouwde en persoonlijke interactie met de klant.

Bruikbare inzichten en rapporten

Meet het aantal uitgaande oproepen om te controleren of uw contactcenter optimaal functioneert en ontdek kooppatronen om de verkoop van extra producten, services of upgrades te stimuleren.

Intelligent leadbeheer

Met visuele gegevenssegmentatie en hulpmiddelen voor het recyclen van oproepen kunt u ervoor zorgen dat leads goed worden verwerkt en dat managers campagnes tussentijds kunnen bijsturen zonder dat de campagnes komen stil te liggen.

Probleemloos IT-beheer

Vereenvoudig het IT-beheer met werkstromen voor inkomende en uitgaande oproepen, visuele programmeerinterfaces en ondersteuning voor tolerante architecturen met een hoog beschikbaarheidsniveau.

 


 

De oplossingen van Mitel voor outbound Contact Centers zijn ideaal voor bedrijven die hun outbound Contact Centers willen voorzien van preview dialing (bellen met voorbeeld), progressive dialing (progressief bellen), power dialing (intensief bellen) en predictive dialing (voorspellend bellen). De oplossingen zijn ook zeer geschikt voor gemengde Contact Centers die de productiviteit van hun agenten willen optimaliseren bij uitgaande oproepen en multimedia-interactie tussen inkomende oproepen door. Bovenal voldoen de oplossingen van Mitel volledig aan de regelgeving voor geautomatiseerd bellen.