Oplossingen - header

Communicatie-oplossingen voor hospitality

Goede communicatie vormt het hart van elk succesvol hotel. Gebruikers van Mitel Hospitality profiteren van schaalbare, betrouwbare communicatie die is geoptimaliseerd om te voldoen aan de behoeften van hun bedrijfstak.

De gastervaring van de toekomst

Hotels worden steeds meer hubs van activiteiten en gasten beoordelen hospitality-organisaties steeds vaker op de communicatie-ervaring die ze hun gasten bieden. Functies zoals geautomatiseerd inchecken en smartphone-integratie zijn slechts het topje van de ijsberg. Hoe kunt u de beleving van gasten optimaliseren met een werkelijk 'connected' hotel? Bekijk de video om erachter te komen.

Mitel 400 Hospitality Package

De legendarische kracht en betrouwbaarheid van de MiVoice 400 communications server gebundeld met een serie speciaal ontwikkelde hospitalitytoepassingen.. 

Meer informatie

Mitel Connected Guests

Geef uw medewerkers de beste tools en voorzie uw gasten van technologie die hun ervaring transformeert.

Meer informatie

MiCloud Hospitality

Verminder de complexiteit binnen uw gebouw, vereenvoudig ondersteuning en elimineer dure upgrades. Maak gebruik van de gewenste toonaangevende hospitalityfuncties als service via de cloud voor één maandelijkse abonnementsprijs.

Meer informatie

Mitel Hospitality Solution Expert programma

Als u verkoopt aan hospitality-organisaties, hebt u een partner nodig die de sector begrijpt, een sterke track record met hoteliers heeft, inspeelt op uw operationele behoeften en ongeëvenaarde technologie en ondersteuning levert. Wij zijn die partner.

 

Word een partner

Hospitality Solution brochure

Goede communicatie vormt het hart van elk succesvol hotel. Download de volledige Hospitality Solution brochure voor meer informatie

Download brochure