Solutions header

Werken met Mitel

Het wereldwijde go-to-market model van Mitel is gericht op channel partners. Het succes van Mitel is dan ook afhankelijk van het succes van onze partners

 

Met iedere channel partner onderhouden we een open en ondersteunende relatie waarbij de focus ligt op de maximalisatie van kennis, succes en winst. Samen met onze partners zijn wij in staat om optimale oplossingen te bieden aan eindgebruikers.

De voordelen van een partnership met Mitel.

  • Onze voornaamste rol is u, de channel partner, te helpen bij het opbouwen van langetermijnrelaties met eindgebruikers. Wij concurreren niet met onze channel partners en zorgen ervoor dat de markt niet verzadigd raakt. Wij bieden een groot aantal open oplossingen die geïntegreerd kunnen worden in iedere standaard infrastructuur en werken met ieder (mobiel) toestel. Met een Mitel-oplossing kunt u voldoen aan vrijwel alle unified communications- en samenwerkingsvragen van klanten.
  • Wij investeren doorlopend in ‘best practice’ promotionele, marketing- en incentiveprogramma’s en in middelen om de verkoopvaardigheden, technische kennis en kennis van de markt van onze channel partners te vergroten. Onze ondersteuning heeft een zodanige structuur dat er voldoende flexibiliteit aanwezig is om regionale marktverschillen op te vangen.
  • Mitel biedt de meest innovatieve unified communications- en samenwerkingsoplossingen waarmee organisaties beschikken over optimale keuzevrijheid op het gebied van communicatie.

 

(Tele-)communicatiedealers, service providers, system integrators, aanbieders van managed services en softwareleveranciers zorgen ervoor dat Mitel’s Freedom-architectuur op vakbekwame wijze geleverd en onderhouden wordt bij onze eindgebruikers.

Mitel Technisch Accreditatie Programma (TAP)

Het Technische Accreditatie Programma (TAP) van Mitel. De zekerheid dat uw mitel communicatieoplossing is ontworpen, geïnstalleerd en onderhouden door gecertificeerde technici. TAP biedt certificeringen in meerdere competenties en erkent hierin verschillende niveaus.

Mitel gevirtualiseerd datacenter certificering

Wilt u de communicatiediensten in uw organisatie verbeteren, bent u een service provider of value added reseller op zoek naar de kansen die cloud communicatie biedt? Mitel heeft de technologische oplossingen en de datacenter-partners die u nodig hebt om uw doelstellingen te verwezenlijken.

 

Werken met Mitel